HTML

Politikusbűnözők - "Alakul a börtön-bajnokság"

Kedves Jó Pártok! Ha hihetünk Mesterházy Attila szavainak, akkor "léteznek korrupt emberek, de nem léteznek korrupt közösségek." Bizonyítsák be! Ha "fájó szívvel" is, váljanak meg bűnözőiktől, hogy tisztább legyen a magyar közélet és végre elindulhasson politikusaink börtön-bajnoksága odaát a hűvösben, esetleg az ország újabb kőbányákat nyithasson meg... Indul tehát a nagy, "kinek van (lesz) több priuszosa" játék és várjuk a pártok reakcióit. A jelenlegi állás szerint : 1.-2.) MSZP, FIDESZ-KDNP : 65, 3.) SZDSZ : 10, 4.) Jobbik : 6, 5.) LMP : 1 tagú csapat. Segíts fellelni kedvenc pártod rejtett tartalékait, az eredmény még egyáltalán nem végleges!

Friss topikok

Facebook

"Magyar embernek magyar képviselőt?"

2010.04.06. 08:53 sbna

 Szegény ország vagyunk, képviselőnk is alig akad, aki meg van, az is bűnöző. Alábbi rendhagyó összeállításunk célja - mert e lista célja alapból nem a bűnözők kilistázása - , hogy megmutassa, szegény pártjaink hány "idegenlégióst" kénytelenek bevetni, ami persze nem baj. Már csak azt nem értjük, hogy ilyen felhozatal mellett miért küldenek az EP-be olyan embereket is, akik egyetlen idegen nyelvet sem beszélnek rendesen (Áder János). Itt kerül felsorolásra a hazatelepült és az idegen származású politikusok neve is.

 Hiába, 386 + 22 képviselői hely betöltetése nem kis feladat, nem is beszélve a kb. 32.000 önkormányzati képviselőről és polgármesterről (melyek életrajzát azonban nincs kedvünk e poszthoz mind átnyálazni, de szivesen fogadunk tippeket ebből az irányból is).

 A magunk részéről kiváncsian várjuk Fekete Pákóra mikor csap le már végre valamelyik párt, hamár az olasz-magyar Ciccolinának nem sikerült a nagy visszatérés magyar szinekben, olaszországi politikai tapasztalatai ellenére.

 

MDF

Kuli Alex (amerikai-magyar) - o. gy. képviselőjelölt 2010

Paul Georg Maria Joseph Dominikus von Habsburg-Lotharingen /Habsburg György/ (osztrák-magyar) - EP képviselőjelölt 2009

FIDESZ

Daher Pierre (libanoni-magyar), edelényi o. gy. képviselő-jelölt

De Blasio Antonio 1950- (olasz édesapja 1945-ben került Pécsre), EP képviselő 2004-2009

Hegedűs Zsuzsa (csak francia állampolgár), - szociális miniszter-jelölt

Schöpflin György András 1939-, (Nagy-Britanniában élt : 1950-2003) - EP képviselő 2004- http://hu.wikipedia.org/wiki/Sch%C3%B6pflin_Gy%C3%B6rgy

Szabó György - (izraeli-magyar kettős állampolgár, korábban tíz évig élt Izraelben), Bp. XIII. ker. önkormányzati képviselő,  http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=104025

JOBBIK

Kassab Adonis (szír-magyar), Bp. 12. ker. képviselőjelölt

MSZP

(eleddig nem találtunk)

LMP

(eleddig nem találtunk)

...

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://politikusbunozok.blog.hu/api/trackback/id/tr991886080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása