HTML

Politikusbűnözők - "Alakul a börtön-bajnokság"

Kedves Jó Pártok! Ha hihetünk Mesterházy Attila szavainak, akkor "léteznek korrupt emberek, de nem léteznek korrupt közösségek." Bizonyítsák be! Ha "fájó szívvel" is, váljanak meg bűnözőiktől, hogy tisztább legyen a magyar közélet és végre elindulhasson politikusaink börtön-bajnoksága odaát a hűvösben, esetleg az ország újabb kőbányákat nyithasson meg... Indul tehát a nagy, "kinek van (lesz) több priuszosa" játék és várjuk a pártok reakcióit. A jelenlegi állás szerint : 1.-2.) MSZP, FIDESZ-KDNP : 65, 3.) SZDSZ : 10, 4.) Jobbik : 6, 5.) LMP : 1 tagú csapat. Segíts fellelni kedvenc pártod rejtett tartalékait, az eredmény még egyáltalán nem végleges!

Friss topikok

Facebook

Hány politikus-bűnözőnk került be az új Parlamentbe képviselőként?

2010.04.25. 23:54 sbna

(frissítve 2010.04.27 17:06)

Hány politikus-bűnözőnk került be a Parlamentbe képviselőként 2010-ben? Kik ők? (Potenciális) csapataink 4 évre (ismét) megfogyatkoztak, jelenlegi listáink alapján másfél csapatnyi taggal, azaz 18 fővel :-(

 Miután megszaggattuk szakállunkat, megtéptük hajunkat és hamut szórtunk a fejünkre, nézzük csak - eddigi listáink alapján - a mentelmi jog kiknek segít ezen túl is elkerülni a felelősségrevonás árnyékát is - ha csak valami csoda nem történik.

 

FIDESZ

Farkas Flórián - már a hetvenes  és nyolcvanas években ült ; kegyelmi ügyét, amelynek köszönhetően megúszta a börtönt a 90-es években, 30 évre titkosították

Kubatov Gábor, kampányigazgató - köztörvényes autótolvaj, választási csalások (tiltott adatbázis-készítés : „Meg tudom mondani most a városban, hogy kik azok a komcsik, akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát vagy nem a Fideszt támogatták.” KG ... "Volt olyan párt, aki összeszedte például Szili Katalin szórólapját, és beszórta a postaládákba vasárnap." KG - Kubatov persze óvatosan, vagy inkább cinikusan mesél, de egyértelmű, hogy kiről van szó, hiszen csak a Fidesz és az MSZP indult ekkor Pécsett. "2200 nyuggert leküldtek." KG )

1. videó :

2. videó :

 

Lakatos Zsolt, fideszes gyöngyösi önkormányzati képviselő, az Együtt Gyöngyösért Roma-Magyar Egyesület elnöke - orgazdaság gyanúja : a lakásán tartott házkutatás során betörésből származó, nagy értékű

Meggyes Tamás, polgármester/Esztergom, o. gy. képviselő - 2003 végén Meggyes ellen emelt vádat a megyei főügyészség hivatali visszaélés miatt, arra hivatkozva, hogy a polgármester utasította a városfejlesztési irodát: egy közbeszerzésre a határidő lejárta után jelentkező cég ajánlatát úgy bírálják el, mintha az a megfelelő időben érkezett volna ; 2004-ben bírósági szakba került Meggyes egy másik ügye is, amelyben hivatalos személy elleni erőszakkal vádolták, amiért egy útlezárás miatt álló kocsisort megelőzve majdnem elsodorta az intézkedő rendőrjárőrt, majd továbbhajtott ; feleségverés (A jegyzőkönyvek és az orvosi látlelet szerint felesége fejét szoptatás közben a szék fakeretébe ütögette. Haját tenyérnyi darabon kitépte, és zúzódásokat szenvedett az arcán is. A polgármester szerint feleségének előző férje hamis vallomást tett) ; élményfürdő ügy (2004 derekára egyre több gond akadt a szívügyének tekintett fürdőberuházás körül, annak költsége ugyanis néhány év alatt 4 milliárd forintra duplázódott.) ; egyéb esztergomi botrányok : http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=93732

Pokorni Zoltán, Bp. XII. ker. polgármester - "zugprivatizáció" (Pokorni Zoltán által vezetett fővárosi XII. kerületi önkormányzat több százmilliós vagyonvesztést szenvedett el a hegyvidéki bevásárlóközpont területének 2008-as korrupciógyanús értékesítése során. Pokorni Zoltán polgármesterként értékbecslés nélkül tett előterjesztést a terület nyilvános árverésen való értékesítésére. http://kuruc.info/r/52/57831/ )

 

Székyné dr. Sztrémi Melinda, Salgótarján fideszes polgármestere - "kommunikációs pénzszivattyú" : szerződés a Contact Media Tanácsadó Kft.-vel, ( http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=206237 ) álláshalmozás (?)

Tállai András - adóhátralék, (cége ellen az APEH adóvégrehajtást kezdeményezett 2010-ben),

 

MSZP

Boldvai László, képviselőjelölt/Salgótarján - választási csalás, http://www.magyarhirlap.hu/belfold/iden_otezer_egy_voks_ara.html

 

Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnök - Fittelina, Altus, ... Sukoró ügy ; http://www.gondola.hu/cikkek/44086 ; http://www.mno.hu/portal/309003?searchtext=Fittelina

Horváth Csaba, kormánybiztos, korábbi Bp. főpolgármester-helyettes - asszisztált az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet bezárásához, „tétlenül nézte a Budai Gyermekkórház felszámolását és számos általános kórház leépítését”, beleegyezett másfél tucat középiskola leépítésébe, megszavazta a távhő díjának 45 százalékos emelését, a sorozatos BKV-tarifaemeléseket, támogatta, hogy Antal Attilát nevezzék ki a BKV élére, és azt is, hogy értékesítsék a Schöpf-Merei-kórház és -anyaotthon ingatlanát, megszavazta a Főgáz részvényeinek eladását, az újabb és újabb hitelfelvételeket http://mno.hu/portal/705432

Mesterházy Attila, miniszterelnök-jelölt - csalás : Zuschlag-ügy ( "A tanú szerint a pályázatok elbírálásának rendje a Gyermek és Ifjúsági Alap tanácsánál akkor változott meg, amikor Ocsovai Tamás helyett Mesterházy Attila lett az elnök." http://www.hirtv.hu/belfold/?article_id=289093 )

Nyakó István - BKV ügyek, sikkasztás

Szanyi Tibor,  - választási csalás ( Átjelentkezésre buzdította az MSZP-seket a 2010-es o.gy. választások első fordulója előtt Budapesten a XIII. kerületben.)


 

Ujhelyi István, MSZP alelnök - csalás : Zuschlag-ügy ("A tanúnak a tanácsban támogatnia kellett a vádiratban szereplő szervezetek pályázatait. Erre egy munkatársa kérte fel, aki, szavai szerint “Ujhelyi Istvántól és Zuschlag Jánostól kapta az instrukciókat”. http://szegedma.hu/hir/szeged/2009/10/zuschlag-per-bal-es-jobboldali-egyesuletek-egyetertesben-palyaztak-tamogatasert/ )

Veres János - adóhátralék, (Monéta Kft. nevű cége ellen az APEH adóvégrehajtást kezdeményezett 2010-ben), ...

 

JOBBIK

Novák Előd, alelnök  - adóhátralék miatt folyik eljárás cége ellen (Novák Előd elismerte, hogy a részben az ő tulajdonában álló Hun Média Kft. elmulasztotta a beszámolókat, de arra hivatkozott, hogy nem volt pénzük könyvelőre, és ideje sem volt ezzel foglalkozni. "Elmaradásokba kerültünk valóban, de ezek magánügyek, amikről nem akarok többet mondani" - közölte. http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100330-vegrehajtasok-es-elmaradt-beszamolok-ovezik-a-jobbik-mediacegeit.html )

Pősze Lajos, a Jobbik árnyékkormányának kancelláriaminiszter-jelöltje - "különös cégvásárlás, amelynek szálai egy Seychelle-szigeteki offshore cégig vezetnek" http://www.magyarhirlap.hu/hatter/posze_fals_millioi.html

Schön Péter, gazdasági igazgató - adóhátralék miatt folyik eljárás cége ellen http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100330-vegrehajtasok-es-elmaradt-beszamolok-ovezik-a-jobbik-mediacegeit.html

Sneider Tamás, alelnök, Heves megyei elnök -  lopás (Gyámság alá helyeztette volna szüleit Sneider Tamás, két és fél évvel ezelőtt, mivel pénzügyi vitába keveredett velük. A szülők elmondása alapján az akkori szüretet követően nem volt meg az elszámolás és a 8,5 millió forintos bevételről kijelentette, hogy „azt lenyúlja”. Az alperes beszámolt arról is, hogy polgári pert indítottak a 8,5 millió forint elszámolására, amikor a fia beadta a gondnokság alá helyezést...Két szülő egyszerre ritkán szokott becsavarodni...) http://www.mno.hu/portal/703155

 

LMP

-

 

A többi volt o.gy. képviselő esetében viszont ITT (lenne) AZ IDŐ, az ö.k. képviselők és egyebek estében pedig "közeledik az idő" (?)

174 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://politikusbunozok.blog.hu/api/trackback/id/tr971951543

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: APEH-vizsgálatok várnak a jobbikosokra 2010.05.10. 18:56:14

Vona Gábor és a Hírszerző fideszes forrásai már tudni vélik a Jobbik sorsát a következő ciklusban. Nem fogja kímélni a Fidesz-kormány a Jobbikot: APEH-vizsgálatok, médiaössztűz, frakcióbomlasztás vár a szélsőjobboldali erőre.

Trackback: Mit hoz és mit visz Páty a maffiáknak? 2010.04.26. 15:01:54

Hogy megelőzzük a címben föltett kérdésre a kifejtett választ: keveset. A pártoknak, amelyek összefonódtak az ügyben, azoknak is néhány ezreléknyi szavazatvesztést legföljebb. A választók preferenciái kevéssé alakulnak ki környezettudatos kérdések ment...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lasombra 2010.04.26. 12:42:19

@BéLóg: te BéLóg, mesélj már, hogy ha esetleg Te írnál egy ilyen bejegyzést, akkor kit lehetne Kulcsár mellé a listára tenni?
mert a szavaidból azt veszem ki, hogy senkit.

ugye elég értelmetlen lista lenne bármilyen kategóriában, ahol csak a Top 1 db-ot "soroljuk fel", mert a többi eltörpül mellette?

szerintem ha bűnözőkről készül felsorolás, akkor bűnözők legyenek rajta. mind. nincs kistolvaj meg nagytolvaj. és pláne nincs mi tolvajunk meg ti tolvajotok.

azt meg már tényleg csak zárójelben teszem hozzá, hogy ha annyira különbséget teszünk a tényleges és az állítólagos sztorik között, akkor honnét tudható biztosra, hogy a Kulcsár-féle zsetonból nem csorgott-e át a másik oldalra is. csak mert annak is volna értelme.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.26. 12:43:27

Van ott a fidesz táján is elég xar.
Sárgaborház(már eladták), Nádudvar, IBM.
OV egyik kedves barátja annyi fiktív számlát gyártott 1998-2002 között, hogy abból többszázmilla lett a végére, ja és ennek a pasinak igazságügyi elmeorvos volt a neje(pszichiáter).
Hozzá járt talán kezeltetni magát?

BéLóg 2010.04.26. 12:46:25

@fehérzaj: Ne engem hibáztass, ha elméleteid NEM PASSZOLNAK a gyakorlatba.

Egyébként ennél ócskább feminista magyarázatot egy gyilkosságra már régen olvastam! Még szerencse, hogy a bíróságok nem tolerálják a "szegény szerencsétlen gyilkos" kitételt!
Azt meg külön szeretem, amikor krónikusan egyoldalúan tálalják nane-k a dolgokat. Akik szívesen elbújnak EGY DARAB 30 évig szenvedő ápolónő mögé, de az erőszakos, iszákos, kibírhatatlan, mocskosszájú nők esetében úgy tesznek, mintha nem is ebben a világban élnének.

Te is olyan vagy a kérdéssel mint az egyszeri szocialista politikus a cigánybűnözés szóval. Ha SZERINTED nincs, akkor bizony nincs.

Sajnállak, mert aki MAGÁNAK hazudik az olyan, mint aki felköp a levegőbe aztán alááll.

Aki ilyet le tud írni 2010 április 26-án, 8 évnyi szocialista-liberális kormányzás után, hogy "rablóbanda fidesz", annak súlyos demenciája és agysérülése lehet. Ezért engedelmeddel ezentúl hanyagollak.

Önkéntes alapon tégy te is nyugodtan így velem!

Roy 2010.04.26. 12:47:59

Ja ne feledjék a Fidesz részéről Pintér Sándort a leendő belügyminisztert.

Fekete Dália 2010.04.26. 12:52:02

@BéLóg:
Szívesen elhanyagollak.
Ugyanis te egy nagy hülye vagy, mint már írtam itt politikusokról van szó.
De ha te ezt nem tudod megérteni menj el ov pszichiáteréhez!

Rablóbanda a fidesz a válaszom ? Igen az.

BéLóg 2010.04.26. 12:53:56

@Lasombra: Amikor a "nép" elkezdte mondani, hogy STRABAG Demokraták Szövetsége, gondolom csak nevettél.

Pedig a nép szája őszinte!

A Kulcsár mögé is szépen betehető az MSZP. Ahogy anno a Tocsik mögé is. Ahogy a békávé, máv, malév nokiadobozok mögé is.

Ha a Kulcsár zsetonból jutott volna balra is, AKKOR az pontosan olyan véget ért volna, mint a Postamaci ügye! Ezt azért írom, hogy ne nézzen senki madárnak vagy naivnak.
Nekem nincs olyan hogy "éntolvajom" meg "tetolvajod". Csak én abban a súlyozási betegségben szenvedek, hogy előbb szedjük ki a gerendákat a szemekből aztán majd lehet FOLYTATNI a szálkázással, amíg mindenki tiszta nem lesz.

Itt meg valahogy ERDŐNYI mszp-s gerenda sorakozik előttünk, néhány nemjelentéktelen fityisz szálfával...

Ezért demagóg és nevetséges politikusbűnözési listákkal "feleségverőkkel" az élen, én sajnos nem tudok mit kezdeni.

Fekete Dália 2010.04.26. 12:53:59

@BéLóg: "Ne engem hibáztass, ha elméleteid NEM PASSZOLNAK a gyakorlatba."

HELYESBÍTELEK: GYAKORLATBAN:)

BéLóg 2010.04.26. 12:54:57

@fehérzaj: Legyen tiéd az utolsó szó, jó?

BéLóg 2010.04.26. 12:58:15

@fehérzaj: Bocs, nem tudom megállni:
Magyarul úgy van, hogy: "A kulcs nem passzol a zárBA (és nem a zárBAN).
Ergo: A te elméleted nem passzol a gyakorlatba -- korrekt. Csak meg kellett volna érteni az ÁTVITT értelmet.
Muszáj külön égetned magad?

Fekete Dália 2010.04.26. 13:00:43

@BéLóg:
Az utolsó szó jogára majd a bűnözőknek lesz szükségük pl a fidesznek.
A sikkasztóknak, pszichopata családverőknek, csalóknak, szélhámosoknak.
Mivel én nem állok bíróság előtt és nem is fogok, ezért nincs szükségem az utolsó szó jogára.
Érthető voltam?

Állítsuk meg a ......... 2010.04.26. 13:09:07

Kósát kititltották a fidesz sajtóközpontjából?
Kezdődik a hosszú kések éjszakája?
A töpediktátor meghálálja a neki nyújtott segítséget.

Spanish VVax 2010.04.26. 13:23:30

@tonchyka: "Az ország romokban hever," : ajánlom látogasd meg Ugandát, Kenyát vagy Surinamit, hogy tisztán láthass milyen egy ország amikor egy ország romokban hever. A többi csak süketelés...romokban, na persze.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.26. 13:28:30

@Spanish Vax:
Lelkileg és anyagilag mindenképpen romokban az ország.
Csak ki kellene néha mozdulni a Rózsadombról.

ácsi gitár 2010.04.26. 13:28:45

És mi van Dögei (FIDESZ)polgármesterrel aki 20 millát kért egy vállalkozótól amiből 8 milla el is van rendezve!
Vádatemeltek és 3 éve nem csak huzzák mert Dr Hajzer Laci (FIDESZ)volt megyei kapitány védi(lebukott ,mert 50 ezerért adta vissza a jogsikat).
Még mindig polgármester és még többet lop mint eddig
Nem megy el hangmintát adni egy évig a biróság azt se mondta neki hogy ejnye bejnye.
Aztán beteg lett aztán pont azon a napon lett halaszthatatlan testületi ülés aztán kiegészitő szakértői vélemény STB STB.
A Macskajajj címü filmben ,azt mondta egyik "üzlet ember" amit nem tudsz elintézni pénzel azt intézd el k...va sok pénzzel.

eml 2010.04.26. 13:33:20

Szánalmasan gyenge anyag!

Állítsuk meg a ......... 2010.04.26. 13:35:11

@eml:
Nekem is ugyanez a véleményem orbánviktorról és tetvestársairól.

lyken 2010.04.26. 13:38:48

Keresztapa Pintér meg Pajszeres feleségverő Meggyes miért maradt le??????????????
Update-et kérünk a posthoz!

Spanish VVax 2010.04.26. 13:40:32

@pcr: Hogy lenne már romokban az ország ? Nézzél körül..az euban van egy halom ország ahol sokkal magasabb az eladósodottság mint nálunk mégsem drámáznak ilyen süketeléssel hogy "romokban" van. Ez nyilvánvalóan hazugság. NINCS romokban. Bajaink vannak, voltak és lesznek, de ez ezt a melodramatikus felhangot mostmár mellőzhetnénk.... A lelkület meg hogy lehet romokban ? Ez egy elvont idea amit a népnemzeti kesergők erősitettek fel az un. köztudatban.

anyad2 2010.04.26. 13:42:55

Héééj az LMP-t kifelejtetted a listából!!!!

Spanish VVax 2010.04.26. 13:46:36

pcr : megjegyzem : a rózsadombos megjegyzésed nem tudom mire vonatkozik pontosa...én nem ott vagyok. ha valaki tudna neked mesélni a szélsőséges szociális szituációkról, akkor az én vagyok, de ez most nem a lényeg.
Ellenben volt arrafele (rózsadomb) irodám pár évig és meg van a véleményem a tisztelt budai elitről. Az egyik leglepukkantabb úthálózattal biró kerület ahol nyercbundás lédik sz*ratják a 200 ezer forintos kutyáikkal tele a szomszéd kapuja elött a közteret.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2010.04.26. 13:52:33

@Brainstormer:

"Amíg az általad citált állítólagos ügyészségi ügyek és esztergomi állítólagos gazdasági visszásságokat semleges sajtó hivatalos forrásból"

Nincs semleges sajtó. Sajnos.

"hatósági (bírósági) döntésekre hivatkozva le nem hozza, addig azok meg nem lévőnek tekintendők."

Egy pár ítélet jegyző ügyben, remélem elfogadod őket:

www.metaprime.hu/users/cserepj/csomor_elsofok.pdf
www.metaprime.hu/users/cserepj/csomor_jogeros.pdf
www.metaprime.hu/users/cserepj/itelet_szeretgom_jegyzo.pdf

"Az is fikciónak számít, hogy kik tanúskodnának Meggyes ellen, mivel erről sincs hatósági jegyzőkönyv, ítélet, hogy őt az ügyben elmarasztalták volna volna, akkor meg...?"

Nem is lesz ítélet amíg fel nem jelent mondjuk engem, miszerint ő nem is verte az asszonyt, mire valóságbizonyítást kérünk, aminek az eredménye az lesz, hogy bírósági papír lesz arról, hogy igenis verte Rózsát. Annyira azonban okos Tamásunk, hogy ezt ő sem akarja (tanult a fenti jegyzős sztoriból ennyit), így egy darab feljelentés sem volt még az asszonyverésből. Ergo - ez is ezt mutatja - hogy valóban igaz Rózsa története, és ez a "honatya" valóban félholtra rugdosta a feleségét egy elhagyatott temetőben egy áprilisi éjszakán...

"De ezek még összeadva is töredék súlyt képeznének, ha igaznak is bizonyulnának a vörös bárók és csürhéjük, csatlósaik által a nemzeti vagyonból szétlopott javakhoz képest, ami sok szegény ember béréből, véréből lett összeszedve, majd lenyúlva!"

Én nem hiszek abban, hogy lopni csak a komcsiknak bűn. Én abban hiszek, hogy ha valaki a Fideszben lop, az is megkapja a méltó büntetését.

Az asszonyverést amúgysem én hoztam itt fel, az egy erkölcsi folt a párt által kiállított politikuson. A jegyző ügy viszont keményen köztörvényes bűncselekmények sorozatát jelenti, melyeknél már bíróság is kimondta Meggyes felelősségét polgári ügyekben. És nagyon nem értem, hogy miért halad ilyen lassan a nyomozás.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.26. 13:56:13

@Spanish Vax:
Én látom, a közhangulaton, hogy romokban hever.
Kevés a fizetés, ugyanaz van mint a fidesz idején egy kezdő ember fizetését kapja egy 20-30 éve dolgozó ember, holott a kezdőnek nincs szaktudása, nincs tapasztalata.

lyken 2010.04.26. 13:59:49

@Brainstormer: "A feleségverés meg már alapban értelmezhetetlen fogalom! Egy feleséget nem lehet verni, ott max. indokolt fenyítésről lehet, szó, de mi mi köze ennek a közpolitikához??"
Klasz az indokolt fenyítéses rész. Mikor indul az időgéped, hogy hazavigyen 1810-be?

Állítsuk meg a ......... 2010.04.26. 14:00:24

Kiesnek ezek a kis hülye pitsák az egyetemről és máris hasraesést várnak el mindenkitől, meg óriási fizetést.
A diplomájával meg elmehetne takarítani, annyit ér.
Egy mérlegképes könyvelőit 3 év alatt végezel egy 5 éves egyetem után?Az egyetemen mit tanult a drága?
És mit csinálnak az ilyen kis lotyók?Mennek a főnöknek sírni meg nyalni.

lyken 2010.04.26. 14:04:37

@cserepj: "Meggyes Tamás ellen folyó nyomozások jelenleg:"

Konkrétan ezért nem ment el rengeteg ember 2. fordulóra. Meggyesre ugye hótrészegen se. MSZP-re szintén nem. A díszpátosz pártra végképp nem. Más meg nem maradt.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.26. 14:05:37

Na a fideszesek is kb annyit dolgoztak a diploma után, mint egy életfogytos a szegedi csillagban.
Kiestek azok is az egytemről, van aki szó szerint kiesett, mert kirúgták, aztán láttak egy jó lehetőséget a politkai pályában, mert ott nem kellett dolgozni, csak lopni, csalni meg hazudni.
Na ebből élnek immáron 20 éve.

AutosVilli 2010.04.26. 14:12:28

Egy szívlapáttal arcon kellen bas-zni téged kedves posztíró.
Kevered a szezont a fas-zoddal.

Brainstormer 2010.04.26. 14:27:49

@cserepj: A jegyző ügyében született ítéletek max. arra adhatnak bizonyítékot (átfutás után), hogy az illető jegyző köztisztviselői munkaviszonya nem teljesen a törvényi keretek betartásával történt meg. Ez nem bizonyítja, hogy Meggyes Tamás milliárdokat, vagy akár tízmilliókat nyúló országos csaló lenne.

Többiek: az asszonyverésről szóló szösszenetemben csak vicceltem, általában véve a családon belüli erőszak elítélendő szerintem is, bármelyik oldalról.
Csakhogy arról sincs jogerős bírósági határozat.

Fekete Dália 2010.04.26. 14:32:30

@Brainstormer:
Vicc?hahaha

Asszonyverés szó nekem önmagában undorító.
Egy ilyen erőszakos ember valójában azért tűrnek meg a fideszben, mert a többiek sem különbek.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2010.04.26. 14:37:41

@Brainstormer:

A jegyző ügyében mint említettem 3 éve van jogerős bírósági ítélet, ami arról szól, hogy Csomor a jegyző. Ezt nem hajtja végre a Meggyes vezette önkormányzat. Emiatt az önkormányzatot már többször büntették 500 ezer forintos végrehajtási bírsággal. Ráadásul az önkormányzati képviselők nincsenek is tisztában a valóságos jogi helyzettel: Meggyes és az áljegyző folyamatosan hülyeségeket beszél az ítéletekkel kapcsolatban. Ez a félrevezetés.

A 40 milliós károkozás ott jön be a képbe, hogy Marosi áljegyző fizetése az elmúlt 3 évben kb. ennyi volt. Nem lehet visszakérni majd tőle, mert a munkajog szerint hiába semmis a kinevezése, az abból szerzett jogai (munkabér) az övé.

A jegyző ügyében született ítéletek azt bizonyítják, hogy Meggyes tényállításával ellentétben Csomor kinevezése törvényes volt - valamit félreolvastál.

Nem azt mondtam, hogy Meggyes milliárdokat nyúlt le. Azt mondtam, több tízmilliós károkat okozott és okoz a városnak folyamatosan azzal, hogy nem hajt végre jogerős bírósági ítéleteket. Vesd össze: szembemegy a törvénnyel és a bíróságokkal.

Meggyes legnagyobb hibája az, hogy egy öntörvényű, fékezhetetlen, mindenkin átgázoló és mindenkivel konfrontálódni akaró személyiség. Ahogy valaki találóan fogalmazott: neki nem tanácsadókra van szüksége hanem követőkre. Akik aztán követik míg bele nem pusztulnak, és nem kérdőjelezik meg egyetlen ötletét, vagy döntését sem. Sok szempontból olyan mint Gyurcsány, csak valamennyivel butább, de nem kevésbé kártékony, ha egyszer egy ötletet "én jobban tudom, mint ti" mentalitással magáévá tett...

2010.04.26. 14:47:16

Horváth csaba nem tartozik a kedvenc politikusaim közé, sőt. De azért az, hogy 'megszavazta a távhő díjának 45 százalékos emelését, a sorozatos BKV-tarifaemeléseket' szerintem önmagában még nem bűncselekmény.
Több hasonló példát is lehetne mondani.
Gyenge a dolog, különösen annak fényében, hogy a felsoroltak zöméről már jó előre lehetett tudni, hogy képviselők lesznek.

supervisor 2010.04.26. 14:59:20

adóhátralék? ugyan már kérem.. a jelenlegi kizsákmányoló, követhetetlen adóviszonyok mellett? az a bűnös, akinek nincs pénze? Nem az, aki elvitt, ellopott, összeharácsolt milliókat, milliárdokat? De. Az adóhátralék/elmaradás legyen mindenki legnagyobb bűne!

A 17 fő pedig nem állja meg a helyét, tekintve, hogy a BÖRTÖNFRAKCIÓ már önmagában véve is 59 fős.

Brainstormer 2010.04.26. 15:04:59

@cserepj: csak nem állom meg, hogy fűzzem a kommentemet, meg te is kulturáltan értekezel.

Az akár törvénytelenül is kinevezett jegyző havi bére kb. 1,1 millióra jön ki (nem tudom, ez bruttó bér vagy a munkáltatói járulékokat is tart.), ez akár normál fizetés is lehet. Az ember dolgozott, működött jegyzőként, tehát, ahogy a határozat is szólt, ez nem követelhető vissza tőle, jogos kifizetés.
A károkozás ott merülhetne fel, ha a bíróság kötelezi az esztergomi önkormányzatot Csomor elmaradt bérének megtérítésére, az esetleges büntetésre, perköltségekre stb. Ez viszont minden munkáltató által elvesztett munkaügyi per esetén így van, ha az esetlegesen jogszerűtlenül elbocsátott alkalmazott helyett mást foglalkoztatnak, így ugye egy bérnyi pénz, esetleges kamataival együtt kint van. Viszont az ilyen megesett már számtalan cégvezetővel, hogy a döntése a cégének ilyen kárt okozott, ettől még az illető cégvezető, itt polgármester nem lesz szándékos károkozó, tízmilliós csaló meg főleg nem. Ilyen esetekre szoktak, azaz lehet kötni biztosítást is (talán vezetői felelősségbiztosításnak hívják a típusát, de a típusban nem vagyok biztos).

paaj 2010.04.26. 15:08:51

@supervisor: A börtönfrakciók összlétszáma meghaladja a 200-at. Csak egy részükről még nem tudunk. És most újfajta, "nemzeti", pofátlan lopássorozat kezdődik.

És vajon miért maradt ki a felsorolásból pl. hendecsabika, pintérsanya, martonyí elvtárs? Hogy a szocikról már ne is beszéljünk...

Fideszman 2010.04.26. 15:11:46

Szeretett Orbán Viktor, kedves vezérünk bocsáss meg a mocskolódó tudatlanoknak! Nem tudják mit cselekszenek. A nép téged várt, végre megteremtetted a nemzeti egységet. A nép győzni fog, a tolvaj komcsikat elzavartuk.

2010.04.26. 15:12:22

@cserepj:

hát, Meggyes nagy hibája a Fidesznek. Lehet, hogy később a 2/3 múlhat azon az 1 képviselői mandátumon.

Fekete Dália 2010.04.26. 15:17:12

@Kedves Vezér:
Te most itt nyilvánosan belenyalsz a orbán kövér, putzér segggébe??

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2010.04.26. 15:17:29

@Brainstormer:

Igen, kötelezte Csomor elmaradt bérének megtérítésére, 24 millió forintot kapott még 2007-ben a várost a bíróság, és minden napra amíg nem helyezik vissza ugyancsak jár neki néhányszor tízezer forint (nem emlékszem a pontos összegre). Ezt sikeresen is inkasszálta ismereteim szerint Csomor.

A károkozás nyilván ez utóbbi tétel miatt jön be a képbe, tekintve, hogy 36 hónap x 20 nap x pártízezer forint...

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2010.04.26. 15:20:37

@khamul:

Nem hiszem, hogy rajta múlna. De majd az első mentelmi ügyének tárgyalásán meglátjuk. Engem már kiértesített a veszprémi bíróság, hogy egy rágalmazási feljelentésem miatt kikérték a mentelmi jogát (az ominózus szimpátiatüntetésen állított valótlan, becsületsértő tényeket, többek között rólam is).

Egyébként pont ezért is jó hír a stabil (5 fős) 2/3 feletti létszám: minusz egy fő elítélt kisebb problémát jelent. Igaz Esztergom úgyis újra megválaszt bárkit, akit narancs színekben elé tesznek, csak talán nem kell kettőt fordulni, mint most Meggyes miatt.

bástya · http://magyarcitrom.postr.hu 2010.04.26. 15:22:48

"Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!"

supervisor 2010.04.26. 15:23:04

@paaj: Ne keverjük össze a szezont a fazonnal! A BÖRTÖNFRAKCIÓ az mszp (korábban Mszp-Szdsz-Mdf Isten nyugosztalja), csak és kizárólag, méghozzá úgy, hogy a teljes ogy képviselőcsoport érintett. Idekeverni a pártokat, melyeknek ogy képviselői még bele se ülhettek a bársonyos székekbe, -tehát az újakat- csacskaság, a fidesz meg egységes lesz, másfél meg háromnegyed frakció meg nincs. És ha nem tudnád, a demokrácia sajátossága, hogy aki valamit elkövet, lemond. Plusz a Vezér még picsán is rúgja.. . Szóval tisztán lehet tartani a frakciókat (kivéve, amelyikben SOHA LE NEM MONDÓ, BOCSÁNATOT NEM KÉRŐ ingyenélő börtöntöltelékek ülnek). Amúgy pedig az mszp-vel senki nem fog össze (nem kell a halálos ölelés), ellene viszont összefognak a többiek (vagy akár a Fidesz egyedül), és az mszp őszre be lesz tiltva, Tótjózsi meg indulhat függetlenként. Ildikó nénit és elvtársait fegyházba, az OPNI-t pedig azonnal meg kell nyitni!

Fideszman 2010.04.26. 15:24:08

@fehérzaj: Nemsoká ilyen tiszteletlen beszólásokért mehetsz a munkatáborba. Hogy mersz így beszélni a nép szeretett vezetőjéről? Végre megszabadultunk általa a kizsákmányolóktól. Elindulhat a felvirágozás.

Fekete Dália 2010.04.26. 15:28:09

@Kedves Vezér:
Ki szereti őt, talán Eva Braun?
Munkatáborba a "tisztelt" fideszbandát kellene elküldeni, mert ők valójában nem dolgoztak még sohasem, nem ismerik csak a munka fogalmát.
Attól félek én meg a nagy felvirágozástól.
Májusfát állítanak nekem talán?

has 2010.04.26. 15:32:41

Én mindég is mondam, hogy képviselő csak erkölcstelenségi bizonyítvánnyal lehessen valaki. Szerintem szó nélkül kiadnák mindenkinek.

Fekete Dália 2010.04.26. 15:33:14

Load Diffuser 2010 elnevezésű hadgyakorlatról kérnék inkább egy kékszemű barnahajú vadászpilótát.
Minimum 180 cm-es 150-es IQ...STB STB STB

Vagy ez nem az Önök Kérték?

Fideszman 2010.04.26. 15:34:57

@fehérzaj: Nem baj, nincs sok időd neked meg a komcsi társaidnak. Név szerint megvagytok. Egyenként lesztek elhurcolva. Pintér Sándor a kegyelmes vezér elől nem fogtok menekülni. Orbán Viktor pedig a nép gyermeke, a demokratikus népi Magyarország örökös vezetője.

Fekete Dália 2010.04.26. 15:38:21

@Kedves Vezér:
Ilyen alacsony növésű egyénekkel nem foglalkozom, majd kicsinálják ők egymást, már Kósával elkezdték.

Én csak magas, kék szemű, jól képzett, sportos emberekkel foglalkozom.

DeToXXX 2010.04.26. 16:02:26

az öxxes politius bűnöző. az állami legalizált maffia tagjai. ez már csak így működik :P

makkörlö 2010.04.26. 16:03:29

@macilaci:az adocirkusz egy magyar alkotmányos baromság. Az adot -jobb helyen- akkor kell kifizetni, amikor megkaptad a kiszámlázott összeget. Mi másrol lehet itt szó? És a lényeg, hogy hivatalos kifizetések - csekken - történjenek. Ha ez nem igy van, akkor káosz és adocsalások tömege.
Elég lenne kinézni a más -jol müködö- nyugati országba és lemásolni az adorendszert. De nem a magyarnak saját van, saját maga találta ki és minden amit kitalált, az egyéni, -amolyan spéci magyar. Ö megmutatja, vele nem lehet packázni, ö nem követi a másikat (szerinte buta és tusko) külföldet. Nem, a magyar kitalálja a spanyol viaszt, és a tojásban a fehérséget: látjátok kispajtások igy kell ezt csinálni "nálunk" stb....
Aztán vállát vonogatja: -- nálunk ez rossz, nálunk az rossz, mert mi egy kis ország vagyunk, minket elnyomott a Szovjetunio, elvesztettük Erdélyt stb...
Miközben nem tilos külföldi bankokba menekiteni a lopott pénzt, nem tilos stroman-okkal offshore cégeket csinálni adoelönyök miatt stb....

nestrot10 2010.04.26. 16:05:05

Na a cigánybűnözés a parlamentben is lesz, mert cigó a miniszterelnök:) Dikmá Orsós!
Vona majd beledöngöli a padsorba!

NIMFAS 2010.04.26. 16:13:28

Viccesek az itt kommentelők!

Mindkét oldal kardoskodói! Ti tényleg ennyire primitív és vak banda vagytok?

Aki az elmúlt húsz évben ott volt, annak mennie kellene és kész! Közügyektől eltiltás, vagyonbefagyasztás!!! de nem csak az ő nevük alatt, hanem az egész familynél...

Na ez után talán lehetne keresni vmi államférfit ...

De így, hogy egyik tolvajbanda agya a kilincset a másiknak ...

paaj 2010.04.26. 16:34:15

@supervisor: Ja bocs, nem tudtam, hogy a fidesz frakció az elmúlt években vakítóan fehér ma született bárányokból állt. Élén a mostanség állítólag frakcióvezetővé avanzsáló lázár olvtárssal aki szorgos munkával a semmiért felnyalt 1x millát csak úgy. Biztos a vittoj is az okosan nézésből lett milliárdos:))) Tudod az egész polelit mehetne börtönbe és egy szavuk sem lehetne a bánásmód miatt. Megérdemlik. Mi meg talán tudnánk találni olyan csapatot amely kellően tapasztalt, tudja mit kell tenni és merné is tenni, hogy végre ennek a kis országnak jó legyen. Ez a mostani banda semmivel sem lesz jobb mint azok akik voltak.

supervisor 2010.04.26. 16:49:39

@paaj: a nagy számok törvénye alapján biztos lesz egy-egy ilyen eset is. lemondanak. pont. ja, és azt vedd figyelembe, hogy a BÖRTÖNFRAKCIÓ esetében NEM egy-egy ilyen esetről van szó, hanem egy párt mögé bújva, BŰNSZÖVETSÉGben elkövetett cselekmények sokaságáról!

Az elvesztegetett 8 évünkre ez különösen igaz!
"A bűnszövetség és a bűnszervezet - mint a társas bűnelkövetési formák két legveszélyesebbnek tartott formája - ma már a kiemelkedő tárgyi súlyú (gazdasági, élet elleni, korrupciós stb.) bűncselekmények esetében gyakorlatilag általános jelenség."
forrás:www.complex.hu/Bunszovetseg-bunszervezet@61_667_kiadvany.html

Tehát akárhogy is próbálod össze/egybemosni, hiába csúsztatsz: BÖRTÖNFRAKCIÓ = 59 fő (mszp).

Állítsuk meg a ......... 2010.04.26. 17:16:11

Narancs rabruhás frakció=fidesz

Szerintetek Kósa aLajos miből pengeti ki a 300 millás vityillójának az árát, abból az 500 ezres polgármesteri fizetéséből?
A többi ingatlan , befektetés és vállakozás a felesége nevén van.
Na ennyit gazdagodni 10 év polgármesteri munka után csakis nem becsületes úton lehet.
A feleség egyik vállalkozása kivitelezte a FÓRUM Plaza előtt látható teret, mint a sivatag olyan randa a tér, hőgutát lehet kapni , régi fák kivágva, árnyék nincs, valami dexium vagy mifene a cég neve, továbbá benne vannak nyakik a Sodexo-ban is.

Ilyen undorító esetről meg életemben nem hallottam, hogy valakinek a gyermekét azért zárják ki a műkorcsolya szakosztályból, mert nem ért egyet kósa apukával és porkoláb anyukával.
Felháborító, kiskirálynak érzik magukat.

gitáros 2010.04.26. 17:25:57

@supervisor:
Te is a Kossuth téren fogsz randalírozni egy éven belül, jogászkám... :)
Addig álmodj tovább.

agnese3371 2010.04.26. 17:32:52

@Brainstormer: úristen! és ha majd a te lányod szeme lesz kék lila? vidáman összekacsintassz a vőddel - csak egy kis fenyítés?? áh..kőkorszaki ember! minek is írok...

gogo boly 2010.04.26. 18:34:51

Es aki ki kerul a Credobol abbol jool fizetett NNYUGER leSSSSZZZZZZ...............!

Állítsuk meg a ......... 2010.04.26. 18:38:40

Betonút Zrt-Vegyépszer is a fidesz éra nagy korrupciója volt.

azértmertcsak 2010.04.26. 20:09:02

@gitáros: gitáros, gitáros.. ne magadból, meg a magadfajtákból indulj ki.. :) bilibe lóg a kezed
egy széljegyzet lettetek a történelem margóján

Köszönjük Feri! Nélküled ez soha a büdös életbe' nem sikerült volna!!!

lesz itt még sírás, fogcsikorgatás, pofáraesés :D

vlgymir 2010.04.26. 20:43:45

Végig olvastam az összes kommentet, de érdekes módon 1x sem láttam, hogy valaki is megjegyezte volna, hogy nem elegendő ahhoz, hogy börtönbe küldhessünk valakit, ha azt hisszük, hanem azt be is kell bizonyítani.
Már ott is tartottunk, hogy egyes frakciókat zárnátok börtönbe, mert volt közöttük olyan, aki csalt, lopott, hazudott. Azt is olvastam, hogy a demokrácia velejárója, hogy valaki lemond, ha valamit elkövet.
Ki tudna olyan nevet mondani, aki lemondott az elmúlt 20 évben, mert kiderült, hogy elkövetett valamit?
Inkább azt látom, hogy ki-ki a maga pártmeggyőződése alapján megpróbálja a másik pártok politikusait mocskolni, kínosan nem megemlítve a saját színéhez tartozó egyedeket.
Szerintem baromság. Aki bűnt követ el, azt meg kell büntetni függetlenül a párttagságától, vagy a munkájától. Én magával a mentelmi joggal nem értek egyet, mivel emögé bújva egyesek azt hiszik nekik többet szabad. Azoknak azt hinnék, hogy egy párt programjából idéztem, mondom, hogy nem vagyok jobbikos.

BéLóg 2010.04.26. 20:50:05

@pcr: Ezt tőled, kedves Sötétlelkű Hű, Je egyenesen dicséret.

Az nem baj, hogy nyolc éve b---tat téged a megyó meg a ferike, neked még mindig a Vegyépszer ugrik be 2002-ből.
Sekélyes egy életérzés, tulajdonképpen sajnállak, mert most minimum 4 évig (de nem kizárt hogy tovább!) neked itt gyászba borul az egész világ, hozzád járnak majd az emósok sötétségért kölcsön, az is biztos.

vlgymir 2010.04.26. 20:52:34

@BéLóg: A vegyépszer az 120 milliárd volt, amit szerződés nélkül két választási forduló között kapott. Csak azért mondom, hogy a tényeket rögzítsük.

BéLóg 2010.04.26. 21:02:57

@vlgymir: ...amiből kábé 119,9 milliárdért meg is épült az autópálya.
Csak azért mondom hogy a tényeket rögzítsük.

Meg amit már mindenki tud, még az ilyen hülyék is mint én, hogy a szoclib közbeszerzés az azt jelenti hogy közbe' szerzés.
A Vegyépszerrel szemben ez volt az egyetlen érv, pontosabban hogy a szadinak tejelő Strabagot eleve kizárták.
Meg amikor a liberális "szakértő" nekiállt rozsdafoltokat vizsgálni az autópályán és hasonlóak.

vlgymir 2010.04.26. 21:07:51

Ja elfelejtettem hozzá tenni: nem vagyok maszopos, sem szadeszes.

val 2010.04.26. 21:09:06

Amit kifelejtettél:

LMP:

Földi Áron (LMP) - választási csalás
Schiffer Andrást (LMP) - választási csalás, becsületsértés BTK180, ezen kívül csalás BTK318/c
Máté Mihály (LMP) - választási csalás, vesztegetés
Faith Balázs (LMP) - BTK318/c, BTK316

...und so weiter...

Na, ilyen az a mááááás politika.

vlgymir 2010.04.26. 21:19:40

@BéLóg: Mindjárt utána nézek, de addig is, csak elgondolkodtatónak: két választási forduló között, amikor már az ellenzék tuti befutó, hirtelen felindulásból ad 120 milka csokit vegyépszernek a kormány, hogy építse fel az ellenzék ideje alatt az autópályát? Logikus?

2010.04.26. 21:25:30

Ja, Faith Balázs hol marad?

2010.04.26. 21:26:20

FAITH BALÁZST AKARUNK
FAITH BALÁZST AKARUNK
FAITH BALÁZST AKARUNK
FAITH BALÁZST AKARUNK
FAITH BALÁZST AKARUNK
FAITH BALÁZST AKARUNK
FAITH BALÁZST AKARUNK
FAITH BALÁZST AKARUNK
FAITH BALÁZST AKARUNK
FAITH BALÁZST AKARUNK
FAITH BALÁZST AKARUNK
FAITH BALÁZST AKARUNK

BéLóg 2010.04.26. 21:32:18

@vlgymir: Akár igazad is lehet, az én fejem is csak kápos. Csak sajna annyira nem kápos hogy ne tudnék róla, ha ebbe a nyertes mszp/szdsz belekötött volna. De majd utána jársz és szólsz

Egyébiránt az ember a sz@rpucolást nem a csatorna végén, hanem a fürdőszobában a porceláncsészénél kezdi. 8-12 évvel ezelőtti eseteket felemlegetni miközben a fidesz 300millió plusszal adta át a kormányrudat, sekélyes dolog meglátásom szerint.

vlgymir 2010.04.26. 21:35:05

@BéLóg:

M7 történelme a wikin rajta van. Idézni akartam, de nem hagyja a rendszer. A választás után 6.5 km épült belőle.

vlgymir 2010.04.26. 21:37:21

@BéLóg: Nem is én kezdtem emlegetni az ügyeket. Szerintem sincs most annak értelme, hogy ezen a szinten vitatkozzunk.
Csak ismételni tudom: aki bűnös, az bűnhődjék.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.26. 22:14:34

@BéLóg:
Mivan büdös fideszes, fáj a fidesz hibáinak felemlegetése.
Emós:)))
Te kis majom.
Nézd már a kis tetűláda, miket írogat a kis buzija, kész röhej.

Sajnálni magadat fogod, amikor meglepődsz, hogy neked nem osztottak lapot.Engem max irigyelni fogsz.
Nagyon meg fogsz lepődni.

szivkuldi 2010.04.26. 22:17:53

A listáról lemaradt a fóti és az esztergomi polgármester! (Mádly Zsolt és Meggyes Tamás)

NEM 8-12 évvel ezelőtti és elég konkrét esetek.

Taxomükke (UK) 2010.04.26. 22:19:49

@fvipera: Uhhh, ne is mondd! Azok a bizonyos robbantások is hogy véget értek azon nyomban, hogy a Fidesz hatalomra került... nem tudom, kiderül-e valaha az igazság arról az ügyről.

sbna 2010.04.27. 10:58:45

@Valaki2: Ez igaz, a gond csak az, hogy a nagyhalakat az APEH csak kilistázza, és vár, míg a kicsiket csuklóból bünteti...

BéLóg 2010.04.27. 11:01:58

@pcr: Én nem büdös fideszes vagyok hanem kiütéseket szoktam kapni az olyan hülyéktől mint te. Nekem nem fáj a fidesz hibáinak felemlegetése, mert én azt vallom, MINDENKIT aki lop, csal hazudik, utol kell hogy érjen az igazságszolgáltatás.
Csak én nem fröcsögök mint te.

Nagyon a lelkedbe taposhattam, hogy így kiborultál.
Mindegy.
Igazad akkor se lesz, ha még hangosabban kiabálsz. Az elmúlt 8 évben szocialista/liberális kormány volt, ami az országból MOST hiányzik, azt náluk kellene hogy keressed. De persze ehhez kéne egy kis ész, aminek erősen híja van nálad.
Élj boldogan, kis egysejtű, nálam itt ignore on állásba kerültél.

sbna 2010.04.27. 11:05:37

@mindegykivagyok: Nem, nem vagyok lojális egyik párttal sem, legalábbis nagyon igyekszem. Küldj neveket, listákat, az ügyekről szóló linkekkel és a lista ahogy időm engedi (néha melózni is kell :-) ) bővülni fog.
Elismerem ezzel a módszerrel gyakorlatilag "ártatlanul megvádoltak" is fennakadhatnak a hálón.De mindig is nyitva lesz mindenki előtt a viszontválasz lehetősége, és adott esetben le is lehet kerülni a listáról. (Eddig erre az LMP estében már volt példa.) (Bocs, de a jogerős felmentő bírói ítéleteket a bizonyos magyarországi pártok által szinte távvezérelt bírói testülettől nem minden esetben fogjuk elfogadni az ártatlanság bizonyítékaként.)

sbna 2010.04.27. 11:10:28

@ripley172: Listát vagy linket és türelmet plíz! Egyedül szerkesztem az oldalt és nem ebből élek :-) Adóhátralék : van benne igazság amit írsz, mindenesetre mihelyt értesülünk róla, hogy az adott hátralék kifizetésre került azt igyekszem korrekten feltüntetni. Az APEH sem véletlenül listázgat, csak hát az ombudsman beszólt ugye, mert éppen nem lett volna ezer fontosabb ügye...

sbna 2010.04.27. 11:11:39

@ekszpert: Listát vagy linket és türelmet plíz! Egyedül szerkesztem az oldalt és nem ebből élek :-)

sbna 2010.04.27. 11:12:55

@Aszpartám: Listát vagy linket és türelmet plíz! Egyedül szerkesztem az oldalt és nem ebből élek :-)

sbna 2010.04.27. 11:15:58

@bean: www.valasztas.hu/hu/parval2010/354/354_0_index.html
Itt nem találom, én lennék a béna? De nyugi, lesz olyan poszt is, hogy pb-k az új kormányban. (Főleg ha kritikák helyett némi segítséget is kapok. :-) )

sbna 2010.04.27. 11:18:14

@eszkep: Szép kis adómorállal rendelkezünk! :-) Akkor sem, ha több éves hátralékról van szó?

sbna 2010.04.27. 11:20:33

@Pelso..: Igaz, ahhoz el kéne indítani az eljárásokat. Épp az a baj, hogy a pártok összekacsintanak, ha te is hallgatsz, én is hallgatok. Maradt a nyilvánosság ereje...

sbna 2010.04.27. 11:23:45

@CJKrisz: www.valasztas.hu/hu/parval2010/354/354_0_index.html -itt nincs Pintér, de türelem, lesz pb-k az új kormámyban poszt is

sbna 2010.04.27. 11:30:40

@Hanzsi: Kedves Hanzsi! Órülök, hogy okoztam pár kellemes percet, már csak ezért is megérte vacakolni ezzel a bloggal. Igen, Kuructól Népszaváig bárhol fellelhetőek források. Tudtommal Faith Balázs ügyét a Kuruc szellőztette meg elsőként és mára már nem az LMP tagja...Ha az ember csak olyat olvas, amivel egyetért akkor beszűkíti a látóterét.

sbna 2010.04.27. 11:46:33

@szivkuldi: Igen, látom igyekszem pótolni. Azért örülnék, ha néhány linket is kapnék, sőt a legjobb az lenne, ha
"név - ügyek felsorolása - linkek" verziót kapnék, akár kommentként ide bemásolva, de megértem, ha nem akartok helyettem "dolgozni" :-)))
--
Azért lejött pár hasznos észrevétel a fentiekből, amit ezúttal is köszönök. Lehet az "adó-hátralékosokat" is egy külön posztba fogom átcsoportosítani a korábbiakból, még meglátom.

kepecs andrásné 2010.04.27. 17:06:32

Gratulálok Szanyi Tibornak, hogy ennyire magabiztosan megnyerte a választást újlipótvárosban. Remélem párt elnök lesz miután a mai mszp elnökség átadja a helyét a tehetségesebb és tisztességesebb tagoknak. Amúgy is az Ő plakátjai és szórólapjai - mind a szürke, mind a zöld verzió nagyon jó lett, ha már a párt úgyis nevet és arculatot vált neki már van egy hiteles, működő arculata ami ráhúzható az egész pártra is.
Bórzasztó, hogy mindenki csak vádaskodott! Ki kell rakni a 13. kerületből, és az önkormányzatból - ha máshogy nem önkormányzati erőszakkal mindazokat, akik be akarják feketíteni Szanyi Tibort a hőst. Édesanyám kiszúrt három embert a házból ahol lakik, akik nemrég költöztek be, és fideszesek. Már szólt miattuk - szerintem legjobb lenne őket feljelenteni!
Tóth József is nagyon megérdemelte a nyerést. Édesanyám (Szent István Parkból) köszöni Szanyi Tibornak és Tóth Polgármsetrúrnak a csokit, virágokat, étkezési jegyet, és az utolsó napokban kapott tízezer forintot is! Én köszönöm, hogy az utolsó levélben ennyire egyértelműen megírta a nevét, így még ő is le tudott menni biztonsággal szavazni a megfelelő névre - mert én most nem tudtam elkisérni.

sbna 2010.04.27. 17:24:07

@szivkuldi: Frissítettem.
- Mádly nem lett képviselő (www.valasztas.hu/hu/parval2010/354/354_0_index.html) de itt a teljes listára feltettem : politikusbunozok.blog.hu/2010/04/20/fidesz_24 Mindazonáltal kutya legyek, ha ki tudom gobozni ennek az emberkének a zűrzavaros ügyeit.

XIII. kerület · http://belsinfo.blog.hu 2010.04.27. 22:45:16

Némi info miért nyert Tóth József és Szanyi Tibor a XIII. kerületben: belsinfo.blog.hu

Jobboldal 2010.04.28. 07:32:12

Nem vennék mérget semmit sem amit Pokorni dumál. Pokorni szerencséje, hogy kerületében komálják - mert a pártba nem. Orbánnal és Pestivel (aki a budapesti főmufti) nincs jóban, sok vaj van a füle mögött a XII. kerületben, és nem segítette párttársait a második forduló előtt (szombat-vasárnap 2 rendezvényre volt hivatalos - el is ment és az első 20 percre maradt, amikor még a sátrat sem állították fel). Szóval ennyit arról ki is van a szolid Pokorni álarc mögött.

kepecs andrásné 2010.04.28. 08:31:42

Rágalom amit itt írnak Szanyi Tiborról a legigazibb szocialistáról! Ő és Tóth József azért nyertek meg mert igazi demokratikus és tisztességes politikusok. Szanyi Tibor mindig kiállt emellett és mindenkivel szembeszállt a pártban aki szégyent hozott - még Gyurcsánnyal és Bajnaival is ellenkezett. A szocialista párt egyetlen bűne az, hogy elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat - de ha lenne lehetőségük biztosan visszaadnák azt. De Szanyi Tibor kollégája azt mondta édesanyámnak, hogy ő nem szavazta meg a nyugdíjelvételt sem. És eközben kijárta a távfűtőknél és a kormánynál, hogy legyen olcsóbb a távfűtés. Tehát gondlják meg kiről mit írnak!

sbna 2010.04.28. 22:52:52

@kepecs andrásné: Ha jól értem ez a hozzászólás egy (két) jól sikerült paródiát takar. :-))
süti beállítások módosítása