HTML

Politikusbűnözők - "Alakul a börtön-bajnokság"

Kedves Jó Pártok! Ha hihetünk Mesterházy Attila szavainak, akkor "léteznek korrupt emberek, de nem léteznek korrupt közösségek." Bizonyítsák be! Ha "fájó szívvel" is, váljanak meg bűnözőiktől, hogy tisztább legyen a magyar közélet és végre elindulhasson politikusaink börtön-bajnoksága odaát a hűvösben, esetleg az ország újabb kőbányákat nyithasson meg... Indul tehát a nagy, "kinek van (lesz) több priuszosa" játék és várjuk a pártok reakcióit. A jelenlegi állás szerint : 1.-2.) MSZP, FIDESZ-KDNP : 65, 3.) SZDSZ : 10, 4.) Jobbik : 6, 5.) LMP : 1 tagú csapat. Segíts fellelni kedvenc pártod rejtett tartalékait, az eredmény még egyáltalán nem végleges!

Friss topikok

Facebook

Kampányfinanszírozás és törvénysértés - 2010

2010.05.02. 11:04 sbna

A választási törvény szerint a pártok 386 millió forintot fordíthatnak kampányuk finanszírozására. A törvény szinte lehetetlen feltételeket teremt (mégis voltak olyanok, akik be tudták tartani - már ha nyilatkozataik őszinték) parlamenti pártjaink mégsem törekedtek ennek megváltoztatására, a törvénysértő helyzet kialakulásának megelőzésére. Ugyanakkor pozitívum, hogy a pártok a 2010-es parlamenti választásokra körülbelül 1,8 milliárd forintot költöttek összesen, 5,5 milliárddal kevesebbet, mint 2006-ban.

 

MSZP : közel 803 millió forint

Fidesz-KDNP : 540 millió forint

--- 386 millió forintos törvényességi küszöb ---

MDF : 170,8 millió forint

LMP :  110 millió forint

Jobbik : 80-90 millió forint

 

(Forrás : Kampánymonitor - http://kepmutatas.hu/)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://politikusbunozok.blog.hu/api/trackback/id/tr611968112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása