HTML

Politikusbűnözők - "Alakul a börtön-bajnokság"

Kedves Jó Pártok! Ha hihetünk Mesterházy Attila szavainak, akkor "léteznek korrupt emberek, de nem léteznek korrupt közösségek." Bizonyítsák be! Ha "fájó szívvel" is, váljanak meg bűnözőiktől, hogy tisztább legyen a magyar közélet és végre elindulhasson politikusaink börtön-bajnoksága odaát a hűvösben, esetleg az ország újabb kőbányákat nyithasson meg... Indul tehát a nagy, "kinek van (lesz) több priuszosa" játék és várjuk a pártok reakcióit. A jelenlegi állás szerint : 1.-2.) MSZP, FIDESZ-KDNP : 65, 3.) SZDSZ : 10, 4.) Jobbik : 6, 5.) LMP : 1 tagú csapat. Segíts fellelni kedvenc pártod rejtett tartalékait, az eredmény még egyáltalán nem végleges!

Friss topikok

Facebook

Egy, csak egy legény...? Politikusbűnözők az új kormányban

2010.05.12. 14:34 sbna

 Nyolc miniszter, két miniszterelnök-helyettes és egy MEH államtitkár a nyiltan felvállalt leggyengébb láncszemmel, Pintér Sándorral. Sehol egy Pokornyi, Szélesről meg már nem is beszélve...így ez a bejegyzés elég soványra sikeredik.

 Ha a (lehetséges) államtitkári szintekig lemenően vizsgálódunk, akkor is csak "egy legény marad talpon" - legalábbis a blog eddigi információi szerint, de ha változás áll be, vagy információ áll a házhoz, azt itt rögtön jelezni fogjuk. Mindezeket a fenti komoly "szépséghiba" ellenére akár biztató előjelként is értékelhetjük, még akkor is, ha tudjuk, hogy többek most kerülnek először közelebb ama bizonyos tűzhöz, mely szereti szárba szökkenteni a kleptomán hajlamokat.

Pintér Sándor, belügyminiszter - 1) bíróság első fokon elítélte közokirat-hamisításért; 2) adócsalás és pénzmosás : Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. ECLIPSE -ügy (http://velemenyvezer.blog.hu/2010/05/06/pinter_sandor_a_fidesz_elso_ballasztja)  ; 3) sikkasztás : Immobil 2000 Kft. (A 2003 óta felszámolás alatt álló Euro Möbel Line Bútorgyártó Kft.-t 80 millió forintért vette meg 2006-ban Pintér vállalkozása, az Immobil 2000 Kft. Az üzemcsarnokban hagyott berendezéseket 360 millió forintra, az ingóságokat – gépeket, elkészült bútorokat és faanyagokat – pedig 100 millióra értékelték. Pintér, illetve az ügyvezető, Ruszó Gyula, valamint a Mega-Repower vezetője, Domokos István olyan dolgokat is értékesített – így a Soltvadkerti Takarékszövetkezet gépeit, az Egererdő Zrt. fűrészáruját és a Borbély tulajdonában lévő gépeket –, amelyek nem tartoztak a felszámolási vagyonba.http://hvg.hu/hvgfriss/2010.13/201013_sikkasztas_pinter_cegenel )


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://politikusbunozok.blog.hu/api/trackback/id/tr141997237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása