HTML

Politikusbűnözők - "Alakul a börtön-bajnokság"

Kedves Jó Pártok! Ha hihetünk Mesterházy Attila szavainak, akkor "léteznek korrupt emberek, de nem léteznek korrupt közösségek." Bizonyítsák be! Ha "fájó szívvel" is, váljanak meg bűnözőiktől, hogy tisztább legyen a magyar közélet és végre elindulhasson politikusaink börtön-bajnoksága odaát a hűvösben, esetleg az ország újabb kőbányákat nyithasson meg... Indul tehát a nagy, "kinek van (lesz) több priuszosa" játék és várjuk a pártok reakcióit. A jelenlegi állás szerint : 1.-2.) MSZP, FIDESZ-KDNP : 65, 3.) SZDSZ : 10, 4.) Jobbik : 6, 5.) LMP : 1 tagú csapat. Segíts fellelni kedvenc pártod rejtett tartalékait, az eredmény még egyáltalán nem végleges!

Friss topikok

Facebook

LMP : 2 fő

2010.04.25. 00:01 sbna

Faith Balázs, - csalás (Annak ellenére nyert pénzt roma származású egyetemisták számára kiírt pályázaton, hogy valójában nem roma. Az LMP országos választmánya megindította a Faith Balázs elleni fegyelmi eljárást, aki ezt nem várta meg, hanem 2010. április 11-én 24 órai hatállyal kilépett a pártból. Bár morális értelemben az LMP nem tekinti a saját jelöltjének Faith Balázst, jogi értelemben már nem volt lehetőség a visszaléptetésére, ezért az országos választmány azzal kéréssel fordul az Országos Választási Bizottsághoz, hogy a Faith Balázsra leadott töredékszavazatokat ne vegyék figyelembe az LMP-nek járó parlamenti mandátumok megállapítása során. http://lehetmas.hu/hirek/1679/fegyelmi-eljaras-faith-ellen )

Máté Mihály, - választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja (Több mint 2 millió forintért vett ajánlószelvényeket az Országos Cigány Önkormányzat helyi szervezetének vezetőjétől. http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=317918 )

 

Megjegyzések, idézetek :

"A Jobbikhoz hasonlóan az LMP is aláíratott egy nyilatkozatot jelöltjeivel, hogy ha kizárják őket, vagy rendőrségi eljárás indulna ellenük, akkor lemondanak képviselői mandátumukról." - http://index.hu/belfold/2010/valasztas/kukorelly_az_lmp_legismertebb_jeloltje/

(A lista folyamatosan frissül, segíts te is egy hasznos kommenttel + linkkel!)

 

5 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://politikusbunozok.blog.hu/api/trackback/id/tr471880483

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Teljes jogú zöld lehet az LMP 2010.05.10. 18:56:09

Kérelmezi a Lehet Más a Politika, hogy az Európai Zöld Párt teljes jogú tagjává válhasson. Az LMP-nek jelenleg megfigyelői státusza van a szervezetben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.03.30. 17:19:13

Attól biztos nem mondanak le, hogy rendőrségi eljárás indul.

sbna 2010.04.06. 10:54:38

Elképzelhető, majd meglátjuk...

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2010.04.24. 09:01:40

Egy, a jobbik abszurd rágalmai miatt feljelentett jelölt (Máté Mihály) miért is kerül fel egy "politikusbűnözők" listára? Mi az hogy "vett"? Hol olvastál ilyet? A vád az már az ítélet, vagy mi?

És mit keres ott Földi Áron, aki jóhiszeműen leadott egy kapott cédulát, ami után a jobbikosok széthazudozták a fél világot? (Sulyok Tamás NEM kért új cédulát a jegyzőtől, s így nem is tudta leadni a jobbikosra.)

sbna 2010.04.26. 00:37:41

@Lastres: Köszi a megjegyzéséket! És a fontos kiegészitéseket!
- Máté Mihály esetében jeleztük, hogy gyanúról van szó. A teljes hír : "Választás rendje elleni bűncselekmény gyanújával nyomozás indult a dombóvári LMP-s jelölt kopogtatócédulái miatt. A megyei területi választási bizottság elnökét április elején levélben értesítették, hogy Máté Mihály több mint 2 millió forintért vett ajánlószelvényeket az Országos Cigány Önkormányzat helyi szervezetének vezetőjétől. A levélíró nemcsak a saját nevét és címét adta meg, hanem az eladóét is." (Megj. "Nem zörög a haraszt.") Várjuk az ügy kimenetelét, ha bármi fejlemény van, szivesen vesszük az erről szóló infót, az érintett véleményét, vagy linket.

- Földi Áron ("Elutasította ugyanakkor a választási bizottság a Budapesten induló Szabó Tímea, és a kiskőrösi jelölt, Földi Áron nyilvántartásba vételét. Utóbbi esetben a helyi választási bizottság jobbikos delegálja azt közölte: egy általa ismert, a Jobbikkal szimpatizáló választó céduláját is az LMP szelvényei közt találta. Ezután a leadott 780-ból mintegy 150-et érvénytelennek nyilvánítottak, mert azokat - a Jobbik megfogalmazása szerint - "futószalagon gyártották". Az LMP fellebbezi a döntés ellen." www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100313-kopogtatocedula-gyujtes-elvileg-nem-javithatja-ki-az-mdf-a-szelvenyeket.html )
"Földi Áron fellebbezését elfogadták, végül 749 céduláját találták hiánytalanul megfelelőnek" szazhetvenhat.blog.hu/2010/03/16/foldi_aron_fellebbezesenek_helyt_adtak_leadta_az_1db_hianyzo_cedulat_is
A megjegyzésnek helyt adunk, 31 érvénytelen cédula a hibahatáron belül van, Földi urat levettük a listáról.

sbna 2010.04.26. 00:44:45

@sbna: El kell ismerni, eddig az LMP áll a legkorrektebbül hozzá a politikusbűnözők kiszűrésének témájához. Reméljük ez így is marad! Csak így tovább, és külön köszönet az interaktivitásért!
süti beállítások módosítása